Всеукраїнський день працівника культури та аматорів народного мистецтва.

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!
Колектив бібліотекарів Олевщини сердечно вітає з професійним святом всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.
           Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури і мистецтв, народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками.


18 травня 2012 року районному Будинку культури відбулося урочисте свято з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та аматорів народного мистецтва.
У святковій нараді взяли участь голова райдержадміністрації Дяченко А. В., заступник голови РДА – Ковальчук О.С., депутат обласної ради Троц В.
В своїх виступах вони відзначили, що дивосвіт української культури продовжує своє яскраве і самобутнє життя в районні завдяки мистецькому хисту та невтомній творчості працівників культури, аматорів та майстрів народного мистецтва району. Зусилля цих людей сприяють тому, що на Олевщині та і далеко за її межами наш Поліський край знаний як багатий на талановитих, творчих і щедрих душею людей. З теплими словами вдячності вітала своїх колег – начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації І. В. Кльоц.
Під час урочистостей кращим працівникам культури за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток української національної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва були вручені Почесні грамоти управління культури і туризму облдержадміністрації, грамоти районної державної адміністрації та районної ради, а також відділу культури і туризму райдержадміністрації.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії