День бібліотекаря

Хтось із мудрих сказав: «Бібліотекар- це не професія, а стан душі». Особливим багатством бібліотек завжди були і будуть її кадри – талановиті, досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, безмежно віддані своїй справі. З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, в районному Будинку культури для працівників бібліотек району було проведено святковий захід. Привітати винуватців свята прийшов голова райдержадміністрації Василь Іванович Невмержицький. 

                                 
У своїй промові поміж багатьох теплих слів Василь Іванович подякував за їхню сумлінну працю. Окремо виніс подяку за соціально спрямовану діяльність задля налагодження суспільного діалогу і посилення ролі бібліотеки як центру розвитку громади директору Олевської ЦБС Лідії Василівні Сібірьовій та вручив від себе особисто та голови районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значну роботу по бібліотечному обслуговуванню населення, відродженню звичаїв та традицій українського народу Почесні грамоти бібліотекарям район. Директор Олевської ЦБС Сібірьова Лідія Василівна нагородила найкращих бібліотекарів району у 10–ти номінаціях. Слова вдячності з побажанням здоров’я, щастя, довгих років життя прозвучали для наших ветеранів, які багато років тому переступили поріг бібліотеки і залишилися в ній назавжди.

                                  
Бібліотекарів привітали наші читачі. Окремо хочеться сказати про людей, які є не тільки нашими читачами, вони наші однодумці, друзі, співавтори багатьох наших імпрез. Це Бабич Василь Миколайович, який виступив із словами вдячності. Читач Гриб Михайло Іванович – викладач музичної школи поздоровив бібліотекарів музичною композицією. Гребенчук Вікторія учениця 5-го класу Олевської загальноосвітньої школи №3 привітала присутніх віршем «Гімн бібліотеки».
                                  
                                                                      Гребенчук Вікторія

                                 
                                                                        Гриб Михайло
Своїх колег поздоровили працівники районного будинку культури. Пісні прозвучали у виконанні Олени Бреслаш та Ігоря Васильчука.
   
                                                              Колектив Олевської ЦБС


Коментарі

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментар.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, URL рядок можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!

Популярні дописи з цього блогу

Конкурс читців польської поезії

Рідна мова – оберіг народу