Жінка – берегиня роду і держави

Жінка – мати, дружина, сестра, подруга. Ці дорогі нам образи життя ми проносимо через усе життя. І як символічно, що саме весною, коли оживає і пробуджується оновлена земля, коли оживає все навколо, приходить Міжнародний день прав жінок і миру .
Напередодні свята,7 березня, Районний будинок культури зібрав жінок району всіх поколінь. До привільного слова та вручення нагород на святкову сцену були запрошені : міський голова Омельчук О.В., секретар міської ради Шейко В.В., голова Олевської РДА Лазаренко Д. О., голова районної ради Троц В. М. Майже дві години зачаровували глядачів своїм співом та танцювальними номерами працівники Районного будинку культури, методичного центру, музичної школи, Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді.


Зайшовши до приміщення РБК, а саме у фойє, глядач потрапив у святковий, весняний водограй виставок–інсталяцій та виставок майстрині вишивальниці бісером Ніни Зайнчковської(м. Олевськ), молодих художниць Юлії Десюк (м. Олевськ) та Наталії Веремей (с. Тепениця), які з любов’ю та смаком організували : районна бібліотекою для дітей – виставка-інсталяція «Мамо рідна, хай святиться ім’я твоє!», центральна районна бібліотека - виставка-інсталяція «Жінка – берегиня роду і держави» та виставка-персоналія «Життя, присвячене людям», яка висвітлює життєвий та творчий шлях почесних жінок краєзнавців Олевського району Весельської Н. М. та Пилипчук М. М.
(Деякі фото взято з сайту Олевської міської ради http://olevsk-rada.gov.ua/)



                                                                                 Васильчук Л. А.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії