Вдячність за подаровані книги

Із квітня місяця в бібліотеках Олевської ОТГ оголошено акцію «Подаруй книгу дитині» та продовжено добру традицію дарування книг для бібліотек користувачами.
    Дені Дідро говорив «Здійснюйте добро, поки ви існуєте». Дарування книг у бібліотеки Олевської ЦБС розпочалося ще із 2000 року коли було недостатньо фінансування тоді керівництвом бібліотеки було оголошено акцію «Прочитав сам, поділися з іншим». Дана акція дуже добре прижилися у стінах бібліотек. Дарування книг у бібліотеку – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду, це безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Якщо книг надходить від читачів в дарунок багато то – це престиж бібліотеки, її колективу, її місця у житті громади.

     Користувачами міської бібліотеки Гур’євою Євгенією Андріївною, Ушко Володимиром Івановичем, Івановою Ілонною Володимирівною та іншими користувачами подаровано із власних бібліотек понад 150 книг до відділу обслуговування міської бібліотеки та філії №28 с. Кишин.
Книги подаровані Гур'євою Євгенією 
Книги подаровані Ушком Володимиром

       В рамках акції «Подаруй книгу дитині» надійшло понад 4600 гривень від депутатів та підприємців, і було придбано 204 примірники яскравих  дитячих книг, адже нова книга це свято для бібліотеки та її користувачів.
              А як горять очі у дітей, коли вони беруть нову книгу до рук? Ці погляди, відчуття неможливо передати їх потрібно бачити і відчувати. І сьогодні ми впевнені ,що це тільки початок нашої спільної великої справи по поповненню фондів бібліотек новою книгою.
     Дирекція ЦБС та бібліотечні працівники Олевської ОТГ щиро вдячні всім користувачам за подаровані книги, депутатам міської ради та підприємцям за надані кошти для придбання книг для дітей – Шапорді Віктору, Харченку Миколі, Коц Віктору, Тимощук Володимиру, Халімончук Володимиру, Гарбовському Валерію, Кочину Миколі, Хомутовському Леоніду, Іванченку Ярославу, Іванову Анатолію, Кравченку Миколі, Дубченко Євгенію, керівнику Білокоровицького лісгоспу, Козловець Д.

     Ми щиро і безмежно вдячні заступнику міського голови Осипчуку Якову Миколайовичу за підтримку та допомогу у проведенні акції. Адже саме із дитячої книги починається формування у дітей любові до рідного краю, виховання патріотів, захисників Батьківщини.
        Нові книги передано до сільських бібліотек централізованої бібліотечної системи.  Сьогодні акції не закінчилися, вони тільки набирають обертів, і ми сподіваємося що у 2018 році у нас буде набагато більше шанувальників книг та меценатів, а також коштів для поповнення фондів новою книгою.
      І напередодні свята Дня місцевого самоврядування бібліотечні працівники ЦБС чисто сердечно вітають всіх працівників органів місцевого самоврядування, депутатів зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

                З повагою директор ЦБС Лідія Сібірьова.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Конкурс читців польської поезії

Рідна мова – оберіг народу