Літо з улюбленою книгою

Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. 1 червня – Міжнародний день захисту дітей. В перший день літа до дитячої бібліотеки завітали діти на бібліотечні посиденьки, де із задоволенням провели свій вільний час : із захопленням грали в шахи, малювали, читали, відповідали на запитання вікторин. 

Для дітей було організовано виставку-інсталяцію «Літо з улюбленою книгою»; проведено інформхвилинку «Я і мої права» - де хто дізнався, а хто й згадав свої права; незважаючи на дощову погоду конкурс дитячого малюнку «Карусель мрій» відбувся. 

На закінчення наших бібліо-посиденьок на дітей чекав перегляд мультфільму «Звірополіс». Діти, які були присутніми отримали море задоволень та позитивних емоцій. Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули.
Хто ще не знає як прохолодно і затишно в літню спеку в нашій бібліотеці? Завітайте до нас! Бібліотека запрошує читачів провести літо пізнавально. На вас чекають: зустрічі з книжками, перегляди нових журналів, мульткінозал,спілкування з друзями, комп'ютерні ігри. Проведіть час з насолодою. Слідкуйте за анонсами та беріть участь у різноманітних творчих акціях.

Олевська районна бібліотека для дітей
                                  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії