Секрети до Дня Закоханих

 Зовсім небагато часу залишилося, коли і з усіх сторін зазвучать красиві привітання з днем Святого Валентина. 14 лютого це романтичне свято відзначають у всіх країнах світу, тому сховатися від загальної атмосфери любові   і радості просто неможливо. В результаті, хочете ви чи ні, але доведеться підбирати оригінальні привітання, подарунки до дня Святого Валентина для усіх своїх друзів і для другої половинки, тому пропонуємо вам дізнатися секрети символів до Дня Закоханих.


Валентинка - тобто, листівка, яку закоханий анонімно посилає предмету своєї симпатії 14 лютого, з'явилася в 1415 року. Її автором був Чарльз, Герцог Орлеанський, який тоді як раз знаходився ув'язненні. Щоб скрасти дозвілля він складав романтичні вірші для своєї дружини, і пізніше мода на такі посилання розповсюдилися по всій Європі.

Квіти - як правило, на це свято дарують троянди, від кількості і кольору яких залежить значення подарунка. Всі знають, наприклад, що червона троянда - це символ кохання і пристрасті, крім того поєднання в одному букеті червоних і білих троянд означає зв'язок.


Купідон (Амур) - син Венери, - це вічний символ закоханості, що прикрашає  Валентинки.


Серце - ще один незмінний атрибут Дня Всіх Закоханих. З чого їх тільки не роблять! У спеціальні коробочки у вигляді сердечок кладуть шоколадні або льодяникові сердечка, також поміщають сердечка-підвіски, сердечка-кільця, сердечка-сережки.


Шоколад - один з найпоширеніших подарунків до Дня Закоханих. Можливо, цей вибір не випадковий, оскільки в шоколаді міститься та ж речовина, що виробляється в мозку, коли його господар закоханий. Не даремно шоколад вважається одним з афродизіаків, тобто речовин, що посилюють любовний потяг.


Шановні наші читачі, ми вітаємо Вас з Днем Закоханих! Бажаємо Вам такого кохання, яке буде між лінією життя та серця в майбутньому. Нехай в житті буде побільше ніжних та клопітких хвилин!

Коментарі

  1. Як ви мене приємно здивували, нібито потрапила на інший блог, все таке святково-гарне. Зрозуиіло, що бібліотека готується святкувати День Валентина!! Зі святом Вас дорогі колеги, хай Вас кохають!!

    ВідповістиВидалити
  2. дякуємо!!! ми старалися! ще раз дякуємо, нам також приємно, що сподобалося!

    ВідповістиВидалити
  3. Раді завітати до вас в гості, дякуємо за валентинки, квіти,шоколадки.

    ВідповістиВидалити
  4. дякуємо, нам дуже приємно,і ми раді , що вам сподобалося!!!!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментар.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, URL рядок можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!

Популярні дописи з цього блогу

Конкурс читців польської поезії

Рідна мова – оберіг народу