«Бібліотека, влада та громадськість : партнерство для місцевого розвитку»


Під такою назвою проведено 11 квітня 2013 року одноденний семінар за участю голів (заступників) РДА, керівників відділів культури, директорів районних бібліотек та міських ЦБС, Житомирською обласною універсальною науковою бібліотекою ім.. О. Ольжича.
Участь у семінарі взяла директор нашої ЦБС.
На зустріч приїхав директор програми «Бібліоміст»  Матей Новак.
Зустріч була дуже цікавою. У виступах піднімалися щоденні проблеми і здобутки бібліотек. Учасники семінару згадали історію бібліотек, сьогодення та розмірковували над майбутнім бібліотек.
Заступник голови Попільнянської РДА В. Зарічний  у виступі сказав, що вчителі навчають учнів, вихователі дитячих садків – дітей, а бібліотекарі навчають і виховують всіх : від дитини, до пенсіонера.

В. Кучереносов, спеціаліст з адвокації програми «Бібліоміст» у виступі наголосив, що конкурс -  це не лотерея (виграв чи ні), а це щоденна кропітка робота, знання і вміння написати проект, знайти партнерів і працювати спільноз владою і громадою. Це і є основою роботи бібліотек та програми. Директору та працівникам  Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича велике спасибі за цікавий семінар, за зустріч з всіма гілками влади. Нових ідей Вам колеги та до нових зустрічей.  
Директор Олевської ЦБС - Сібірьова Л. В. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії