Дитинство – чисте джерело

 Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей, день дитинства – прекрасне свято радості та одвічної надії.
Чарівний, світлий і ні з чим незрівняний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом.

В цей день особливо гостро піднімається питання дитинства, адже сьогодні тисячі дітей не мають можливості нормально жити і розвиватися, вчитися і лікуватися. Тому різні громадські організації багатьох держав, в тому числі дитячі, опираються на конвенцію ООН про права дитини, борються за щасливе, достойне життя будь-якої дитини у всіх куточках Землі.


Напередодні свята бібліотекарями районної бібліотеки для дітей було організовано свято дитинства «Дитинство – чисте джерело» та книжково-ілюстративну виставку «Веселкове дитинство». Під час заходу діти ознайомилися з відео-презентацією «Я і мої права», а далі відправилися у кругосвітнє плавання по океану розваг : вікторина «Сторінками українських народних казок», створення малюнка дитячими долоньками «Сонечко яскраве світить у віконце…», літературні забави «З якої казки?», народознавча вікторина «Острів українських символів», конкурс малюнка на асфальті «Веселковий настрій», де діти із задоволенням приймали участь за що отримували призи.








За  участь у святі  «Дитинство – чисте джерело» (до дня Захисту дітей) та за активну участь у житті бібліотеки були нагороджені подяками учениці 7 класу Олевської гімназії : Фаткуліна Дарина, Юркова Інна, Панченко Христина та Талах Анна.



Бібліотекар І кат. Федоренко О. М. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії