Майстер-клас "Пасхальна веселка"

 Незабаром Великдень… Великдень – означає великий день, який наступає після весняного рівнодення, коли день стає довшим за ніч.
«Свято свят і торжество торжеств», — так іменують Великдень православні християни. Цього дня весь християнський світ відзначає воскресіння Ісуса Христа з мертвих — подію, яка стала символом перемоги добра над злом, світла — над темрявою.

Великдень – час для Бога і час для родини. А ще – найкращий час для того, щоб залучити та навчити наших найменших створенню великодньої листівки та декупажу пасхального яйця, а також розповісти про історію цього свята, зв'язані з ним традиції, про кожний день Великодного тижня.
Директор краєзнавчого музею Вжесінська А. О.  

Напередодні свята у районній бібліотеці для дітей спільно з народним краєзнавчим музеєм відбувся майстер-клас «Пасхальна веселка». Присутніми були учениці 5 класу Олевської гімназії, які почали творити пасхальні листівки та створювати декупаж пасхального яйця  за власним уявленням та бажанням. Натхненні роботою діти читали вірші, ділилися враженнями про свої роботи.
На згадку свої великодні вироби залишили у дитячій бібліотеці, де було створено великодню виставку «Барви Великодня».   
Виставка дитячих робіт 
 Заступник директора по роботі з дітьми Федоренко О. М. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії