Бібліотек@ : сучасна, креативна, твоя

Бібліотеки були і залишаються символом культури суспільства. Бібліотека сьогодні – це відчинені двері в широкий світ, варто лише переступити поріг, щоб отримати різноманітну інформацію. Також зростає престиж бібліотечної професії, як і вимоги до бібліотечних працівників. Адже зараз в бібліотечній діяльності з’являються сучасні технічні засоби, що дозволяють задовольнити будь-які інформаційні запити користувачів шляхом залучення всіляких інформаційних ресурсів. Тому, головною функцією бібліотеки сьогодні є зробити інформацію доступною та навчити орієнтуватися в безмежному інформаційному просторі.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в Олевській районній бібліотеці відбулася святкова нарада для бібліотекарів району. Всяке свято, - це завжди багато щирих, вірних друзів, а також це теплі слова вітань. Бібліотекарів району  прийшли привітати завідувач сектору культури Світлана Олегівна Мельник, депутати міської та районної ради Бабич Василь Миколайович, Кравченко Микола Карпович,  також з привітальним словом виступила директор Олевської ЦБС Лідія Василівна Сібірьова.
Бабич В. М.
Кравченко М. К. 
Сібірьова Л. В. - директор Олевської ЦБС
За ініціативи депутата районної ради Василя Миколайовича Бабича для районної бібліотеки для дітей були придбані та подаровані книги від ТОВ «КіБ» (Коца Віктора Васильовича), а також від Кравченка Миколи Карповича були подаровані книги для бібліотеки-філіалу № 19 села Зубковичі.   


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії