Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить


 Зима... Пора чудес, здійснення мрій та бажань... А ще зимових та Новорічних свят, коли всі поринають атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. І перше, найчарівніше та найулюбленіше свято всіх дітей - день Святого Миколая.
Тому, напередодні свята в районній бібліотеці для дітей пройшов розважальний захід "Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить" на якому були присутні учні 1 класу Олевської ЗОШ №3 разом зі своєю вчителькою Вільк Галиною Миколаївною.

Під час заходу ведучі розповіли для дітей легенду про Миколая, ознайомили з народними віруваннями. В гості на свято до дітей завітав Чортик та Святий Миколай разом з Ангеликами. У виконанні дітей лунали вірші та пісні, діти відгадували загадки та приймали участь у різноманітних конкурсах. В кінці заходу Миколай подякував дітям за гарно проведений час та роздав всім подарунки.
 
Колектив Олевської районної бібліотеки для дітей висловлює щирі слова подяки депутату Житомирської обласної ради Олександру Ніколайчуку за підтримку та придбання подарунків для дітей на свято Миколая. Щиро дякуємо!!! 
Заступник директора по роботі з дітьми Федоренко О. М.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Конкурс читців польської поезії

Рідна мова – оберіг народу