Презентація результатів проекту «Центр освіти дорослих як платформа розвитку місцевої громади»

 29 жовтня у приміщені Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича відбувся підсумковий захід у межах проекту - «Центр освіти дорослих як платформа розвитку місцевої громади» Житомирською обласною молодіжною організацією «Паритет» (за підтримки Німецької асоціації народних університетів (DVV International), громадської організації «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток» та Міністерства закордонних справ Німеччини). Метою проекту була навчальна програма для бібліотечних працівників «Технології неформальної освіти дорослих» та подальше проведення бібліотечними установами області заходів з питань освіти дорослих.

Під час заходу обговорювалися результати роботи у межах заходів, які проводили бібліотеки Житомирщини це – Житомирська ОУНБ ім. О. Ольжича, Житомирська обласна бібліотека для дітей, Олевська районна бібліотека, Бердичівська, Коростенська та Новоград-Волинські міські бібліотеки, Баранівська, Овруцька бібліотеки, Новогуйвинська селищна бібліотека Житомирського району та Чоповицька сільська бібліотека Малинського району.

Під час заходу всім учасникам були вручені сертифікати за успішне засвоєння навчальної програми «Технології неформальної освіти дорослих» та вручені для бібліотек подарунки – книги та настільні ігри.


Тож завдяки участі у проекті та після проведення Вечора поетичного настрою в межах Клубу цікавих зустрічей, який відновив свою роботу, 1 грудня також відбувся творчий вечір, зустріч «Життя – як пісня» з місцевим співаком, композитором та музикантом – Олександрем Борисовцем.    
Заступник директора Олевської ЦБС Федоренко О. М.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії