Творча майстерня «Hand made: територія творчості»


Із приходом весни оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, зодягаються в зелень ліси і діброви. І уже незабаром на землю зійде чудове свято Великодня, святе і чисте, як безхмарне небо, гарне, як молоде життя. Празник Христового Воскресіння має ще такі назви: Свято Пасхи, Велика Неділя Пасхи, а найбільше поширена назва цього свята – Великдень. До світлого свята, потрібно подбати не лише про святкову трапезу, але і про подарунки для близьких.
З цією метою, 29 березня 2018 року в читальному залі міської бібліотеки уже вдруге продовжила свою роботу наша творча  майстерня «Hand made: територія творчості». Бібліограф Віра Деметрюк навчала всіх присутніх декорувати пасхальні яйця атласними стрічками. Приємно, що учасників майстерні стає все більше і більше, адже саме у бібліотеці діти  можуть творити власними руками те, що вони хочуть. Під час  навчань   учасники  висловлювали  свої погляди, надавали  поради один одному по  виготовленню  пасхальних подарунків. Всі  залишили майстерню задоволені і пішли додому з подарунками. Діти   дякували  бібліотечним працівникам Анастасії Рабош  та    Вірі Деметрюк    за теплу та дружню атмосферу.
Чекаємо всіх  бажаючих у бібліотеці  у творчій майстерні «Hand made: територія творчості», сподіваємося Вам сподобається.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Конкурс читців польської поезії

Рідна мова – оберіг народу