Головне свято країни — День Незалежності


В Україні це свято відзначається 24 серпня, щоб люди пам'ятали той день, коли український парламент оголосив країну повністю незалежною від Радянського Союзу.
Це день, коли вшановують пам'ять героїв минулого України, тих, хто воював та помер, щоб забезпечити країні таку жадану ними незалежність.
Центральною міською бібліотекою була організована виставка- пам'ять "Герої нашого часу", на якій представлені портрети наших земляків, загиблих на сході України.


На святі свої роботи особисто представили майстрині Ніна Зайнчковська, Марія Бондар та Людмила Лук’янчук (картини бісером), Леся Савицька (прикраси для дівчаток), Тетяна Мосейчук (подарункові вироби). Вишивка в Україні – світ краси й фантазії, поетичного осмислення навколишньої природи, схвильована розповідь про думки й почуття людини. Виставка вишиванок «А над світом вишиванка цвіте», організована бібліотечними працівниками, представила роботи майстринь громади. Сукні, блузи, чоловічі та дитячі сорочки, вишиті бісером, хрестиком, гладдю, на полотні, атласі та шовку на всякий смак і колір милували очі глядачів, не залишивши нікого байдужим.

                                                                        Бібліограф ІІ категорії Олевської ЦБС В.Ф.Деметрюк

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рідна мова – оберіг народу

Конкурс читців польської поезії