Історія моєї родини в історії села


Рідне село. Колиска роду і дитинства. Життєдайна  криниця, до якої приїжджають, щоб вгамувати  спрагу ностальгії по рідній домівці, тихо сповідатися  перед  батьківською могилою, вдихнути  на повні груди слобідського повітря. Поліські  села. Неймовірно красиві природою та душею. Джерела  душі та витоки історії українського  народу. Обереги української нації. (А.О.Шинкар)

Анатолій Олександрович небайдужий до історичного минулого рідного краю. Багато років він присвятив дослідженню ,вивченню, збереженню надбань наших пращурів. Історик за фахом, виховав не одне покоління молоді на історичному минулому нашого рідного Полісся.

   Краєзнавчий нарис «Історія  моєї родини в історії села» Анатолія Шинкаря  - це  джерельце, яке  не дасть замулитися історичній  криниці с. Хочино. Книгу автор присвятив своїм батькам Шинкарю Олександру Герасимовичу та Надії Тимофіївні.

Ознайомитися з книгою ви зможете у центральній міській бібліотеці Олевської публічної бібліотеки Олевської міської ради .Бібліотечні працівники вдячні Анатолію  Олександровичу за подаровану  книгу та тісну співпрацю з бібліотекою.





 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Конкурс читців польської поезії

Рідна мова – оберіг народу